Korisnički račun

Korisnički račun

Saznaje sve o korisnickom racunu za lojalne kupce

Korisnički račun je osmišljen kako bismo svim našim stalnim – lojalnim kupcima obezbedili kupovinu na našem sajtu po najpovoljnijim cenama.

Za svaku kupovinu koju napravite na „Korisničkom računu“ ostaje vam određeni procenat od ukupnog iznosa Vaše porudžbine (Procenat koji Vam ostaje je uglavnom između 5-10% u zavisnosti od proizvoda). Sa korisničkim računom upravljate sami: sami odlučujete da li ćete da iskoristite iznos koji ste ostvarili prilikom prethodnih kupovina, ili ćete samo deo tog iznosa da iskoristite, a možete i da ga ne iskoristite već da skupljate novac na Vašem računu. Takođe Vam „Korisnički račun“ omogućava da uplaćujete na njega koliko para želite i kada skupite željeni iznos da poručite robu koju želite. Vaši prijatelji, rodbina, poznanici mogu da kupuju preko Vas i da skupite što više para na Vašem računu. Ostvareni procenat možete iskoristiti u roku od 6 meseci od datuma kupovine

Sami upravljate sa računom, prilikom svake porudžbine sami odlučujete da li ćete iskoristiti ceo iznos koji imate na računu, samo deo ili nećete uopšte koristiti već želite da povećavate stanje na Vašem računu.

Možete da kupujete za svoju decu, sebe, na poklon i pri tom da uštedite.