1.8.2020.

Dostava na teritoriji Srbije za iznose preko 5.000,00 je besplatna, a za iznose manje od 5.000,00 je 300,00 RSD.

Za pakete teze od 5kg, dostava se obracunava po vazecem cenovniku kurirske sluzbe City Express.

Opširnije

Mnogi idu u teretanu ili šetaju da bi poboljšali zdravlje kardiovaskularnog sistema, razvili mišiće i, naravno, dobro izgledali, ali vežbanje ima i neke prednosti za glavu, a ne samo za telo. Poslednjih desetak godina naučnici se bave pitanjem kako vežbanje može da poboljša funkciju mozga.

Bez obzira na godine i fizičku kondiciju (tu spadaju svi od radnika u šoping centru do maratonaca), studije pokazuju da odvajanje vremena za vežbanje ima velike prednosti po mentalno zdravlje. U nastavku su dati neočekivani primeri kako vežbanje može da doprinese mentalnom zdravlju i međuljudskim odnosima i dovede do zdravijeg i srećnijeg života koji će vas svakako inspirisati da počnete da se bavite fizičkom aktivnošću. 

1. Smanjuje stres 

Težak dan na poslu? Prošetajte ili odradite kratke vežbe u teretani. Jedan od najčešćih prednosti vežbanja po mentalno zdravlje jeste oslobađanje od stresa. Fizička aktivnost može da pomogne u...

Opširnije
  1. Komfor. Ovo je najveća prednost ovog tipa kupovine. Kako bi ste drugačije bili u mogućnosti da kupujete u ponoć dok ste u pidžami? Nema redova na kasi, nema čekanja na pomoć osoblja, obavljate kompletnu kupovinu u roku od samo nekoliko minuta. Internet prodavnice Vam pružaju mogućnos kupovine 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
  2. Bolje cene. Bolja ponuda i niže cene su dostupne preko interneta zato što roba dolazi do nas direktno od dobavljača ili prodavca, bez posredstva trećeg lica. Mnoge internet prodavnice nude popuste, kupone ili čak i rabat.
  3. Veći izbor. Izbor na internetu je fascinantan.  Možemo kupiti rezličite brendove ili proizvode od različitih prodavaca i to na jednom mestu. Možemo biti u toku sa najnovijim svetskim trendovima, a da ne potrošimo ni dinar na avionsku kartu. Možemo kupovati u prodavnicama na drugom kraju zemlje ili čak na drugom kontinentu, a da ne budemo ograničeni geografskom pozicijom. Na raspolaganju nam je daleko više boja i veličina...
Opširnije